Θερμικοί Εκτυπωτές Linx TT5

Εάν εκτυπώνετε σε εύκαμπτες συσκευασίες όπως φιλμ ή ετικέτες, τότε ο θερμικός εκτυπωτής Linx TT5 θα σας βοηθήσει να εκτυπώσετε κείμενα, γραφικά και barcodes υψηλής ανάλυσης ενώ ταυτόχρονα θα ελαχιστοποιήσετε τις καθυστερήσεις και θα αυξήσετε την παραγωγικότητα και την αξιοπιστία της παραγωγής σας.

Ο εκτυπωτής Linx TT5 έχει μέγιστο ύψος εκτύπωσης 55mm και είναι ιδανικός για την εκτύπωση ημερομηνιών λήξης, αριθμούς παρτίδας και μικρών σε μέγεθος γραφικών.

Η χρήση τους είναι ευρεία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εφαρμογές όπως συσκευασία χύδιν προϊόντων, εκτύπωση ετικέτας ΕΟΦ στην φαρμακοβιομηχανία κ.α.

κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ελαχιστοποιώντας τις καθυστερήσεις

Ο εκτυπωτής Linx TT5 χρησιμοποιεί βηματικό μοτέρ αντί για γρανάζια για να ελέγχει την τάση του ribbon, καθώς επίσης και την εξοικονόμησή του, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο συχνών διακοπών του ribbon.
Ο σχεδιασμός των θηκών του ribbon είναι τέτοιος ώστε η αλλαγή του να είναι γρήγορη και απλή διαδικασία.
Ο Linx TT5 μπορεί να δεχθεί ribbon μήκους 1200m, με αποτέλεσμα σπανιότερες αλλαγές ribbon.

Χαμηλό κόστος χρήσης

Τα αμφίρροπα βηματικά μοτέρ που ξετυλίγουν και επανατυλίγουν το ribbon αφήνουν ελάχιστο χώρο (μόνο 0.5mm) ανάμεσα σε δυο εκτυπώσεις, γεγονός το οποίο αυξάνει την οικονομική λειτουργία του εκτυπωτή (ribbon saver).
Η χρήση του ribbon είναι αξιόπιστη και δεν εμφανίζονται φαινόμενα επανατύπωσης του μηνύματος.

Ευκολία χρήσης

Η εύκολη στην χρήση έγχρωμη οθόνη αφής έχει σαν αποτέλεσμα λιγότερα λάθη χειρισμού.
Το περιβάλλον επικοινωνίας του εκτυπωτή επιτρέπει στον χρήστη να κάνει προεπισκόπηση του μηνύματος πριν αρχίσει την διαδικασία εκτύπωσης.
Τρία επίπεδα λειτουργίας και προστασία με password για επιπλέον προστασία.
Πλήρες πακέτο αυτο-διάγνωσης βοηθά τον χειριστή να επιλύσει μόνος του τα απλά προβλήματα του εκτυπωτή.

Εύκολα προσαρμοζόμενο

Ο εκτυπωτής Linx TT5 είναι έτσι σχεδιασμένος για την εύκολη αλλαγή του από συνεχή σε διακοπτόμενη λειτουργία εκτύπωσης.
Ο εκτυπωτής Linx TT5 είναι έτσι σχεδιασμένος έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε βάσεις προηγούμενων εκτυπωτών, χωρίς να επέμβουμε σε εκτεταμένες μετατροπές της μηχανής συσκευασίας.