Η σημασία της εκτύπωσης σε περιβάλλον βιομηχανίας και ο ρόλος ενός εκτυπωτή συνεχούς ροής μελάνης (Inkjet)

Linx 8900
Η άνοδος της τεχνολογίας έχει γνωρίσει ανάπτυξη σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής. Η βιομηχανία εκτύπωσης, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε μονάδας παραγωγής όπως η βιομηχανία τροφίμων και κάθε άλλη εμπορική πτυχή.

Οι βιομηχανικοί εκτυπωτές είναι ο συνδετικός κρίκος αλλά και το τελευταίο βήμα για να φθάσει ένα προϊόν από την παραγωγή στην κατανάλωση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η καρδιά της βιομηχανίας καθώς παίζει σημαντικό ρόλο να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις ενός προϊόντος, είτε αυτές είναι η εκτύπωση μιας ημερομηνίας λήξης, ενός Lot, logo κοκ.

Υπάρχει πληθώρα βιομηχανικών εκτυπωτών οι οποίοι ποικίλουν αναλόγως την εφαρμογή που ζητά ο εκάστοτε πελάτης. Για τις πιο βασικές εφαρμογές αλλά και γι’ αυτές που ζητούν την μεγαλύτερη ευελιξία, χρησιμοποιούμε τους εκτυπωτές συνεχούς ροής μελάνης, κοινώς inkjet. Πιο συγκεκριμένα ένας εκτυπωτής τελευταίας τεχνολογίας της σειράς Linx 8900, φέρει μεγάλη γκάμα μελανιών ικανών να εκτυπώσουν με μεγάλη ταχύτητα και από μεγάλη απόσταση σε οποιοδήποτε προϊόν είτε αυτό είναι γυαλί, πλαστικό, πορώδες υλικό κοκ.

Όσον αφορά την ευελιξία, τα τελευταίας γενιάς inkjet της Linx δημιουργούν ένα πιο εύχρηστο περιβάλλον χρήσης του εκτυπωτή καθώς το “user friendly” λειτουργικό σύστημα που φέρει αλλά και η δυνατότητα απομακρυσμένης λειτουργίας του εκτυπωτή μέσω ίντερνετ, βοηθά τον εκάστοτε χρήστη στην εύκολη εκτέλεση μιας εργασίας (δημιουργία μηνύματος, monitor υλικού αναλωσίμων), με αποτέλεσμα γρήγορης επίτευξης του σκοπού του.

Σημαντικό βέβαια σε μια παραγωγή ήταν ανέκαθεν η οικονομική επίτευξη της εργασίας. Σε αυτόν τον τομέα η σειρά Linx 8900 φέρει μια πολύ χαμηλή κατανάλωση διαλύτη (6ml/h) και έτσι το μεγάλο δοχείο διαλύτη (1L) είναι ικανό να κρατήσει για ημέρες χωρίς να χρειαστεί αλλαγή.
Η κατανάλωση ρεύματος αγγίζει τα 38w κατά την διάρκεια λειτουργίας. Όλα αυτά τον καθιστούν ένα πολύ προσιτό βιομηχανικό εκτυπωτή, με συμφέρουσα σχέση ποιότητας-τιμής.

Εν κατακλείδι, ο βιομηχανικός εκτυπωτής Linx 8900 μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μιας παραγωγικής διεργασίας ποιοτικά και οικονομικά.

Περισσοτερα Απο το Blog

Νεα

Εξυπηρετηση πελατων

Τεχνική
Υποστήριξη

Από ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα από εξειδικευμένους μηχανικούς.

Περισσοτερα