Ανιχνευτές X-Ray X5C Compact

Σχεδιασμένος με γνώμονα τα συσκευασμένα φαγητά, τα έτοιμα γεύματα και τα μικρά συσκευασμένα προϊόντα, ο ανιχνευτής X5C είναι ο μικρότερος διαθέσιμος ανιχνευτης με ακτίνες Χ της LOMA, με μήκος 1000 mm και εξαιρετική προστασία Critical Control Point (CCP) στο μικρότερο δυνατό αποτύπωμα.

Το X5C ανιχνεύει όλους τους τύπους μετάλλων (δηλαδή ανοξείδωτο χάλυβα, σιδηρούχο και μη σιδηρούχο), κόκαλο, γυαλί ή πυκνά πλαστικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για βασικές δοκιμές ακεραιότητας προϊόντος (δηλ. στοιχεία που λείπουν, έλεγχος αντικειμένων, επίπεδο πλήρωσης). Είναι ιδιαίτερα καλό στην επιθεώρηση προϊόντων που είναι συσκευασμένα σε αλουμινόχαρτο ή σε συσκευασίες με βαριά μεταλλική μεμβράνη και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων με τους ανιχνευτές μετάλλων Ferrous in Foil.

Με χαμηλή ισχύ λειτουργίας, ελάχιστα αναλώσιμα εξαρτήματα και εξαιρετική διάρκεια ζωής, το X5C προσφέρει ένα από τα χαμηλότερα κόστη ιδιοκτησίας στην αγορά.

Γκάμα Ανιχνευτών X-Ray

Ανιχνευτές Χ-Ray για ανίχνευση ξένων σωμάτων σε προϊόντα με δυνατότητα ταυτόχρονου ελέγχου του βάρους, της πληρότητας και ομοιομορφίας των προϊόντων.

Ολα τα Προϊοντα

Απο το Blog

Εξυπηρετηση πελατων

Τεχνική
Υποστήριξη

Από ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό τμήμα από εξειδικευμένους μηχανικούς.

Περισσοτερα